divendres, 25 de març del 2011

Els Bombers Voluntaris de Puigcerdà reben la placa d’or de la Vila

 L’Ajuntament de Puigcerdà lliurarà demà la Placa d’Or de la Vila al parc de Bombers Voluntaris de la ciutat, en reconeixement als seus mèrits en el transcurs de 150 anys. L’acte tindrà lloc, a partir de les 20.30 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà, situat al carrer Higini de Rivera, número 4, de Puigcerdà.


A l’acte de lliurament de la placa assistiran l’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella; el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió; el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Esteve Maurell; el cap de la Regió d’Emergències Centre, Jordi Vila; i el cap de parc de Puigcerdà, Francesc Cortés, entre d’altres.

En el transcurs de l’acte es projectaran una sèrie d’imatges i fotografies que recullen els 150 anys d’història del parc i, a més, diversos testimonis explicaran les seves vivències i experiències relacionades amb el col·lectiu.

Cal recordar que enguany el parc de Bombers Voluntaris de Puigcerdà celebra els seus 150 anys d’història. El passat dia 22 de gener, amb la presentació del llibre “150è aniversari dels Bombers de Puigcerdà (1861-2011)”, es va donar el tret de sortida als actes commemoratius de l’aniversari.


Cerdanyola del Vallès, 25 de març de 2011
13.00 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada