divendres, 1 d’octubre del 2010

Territori Puigcerdà. La Cerdanya BTT. 2-3 OCTUBRE 2010


                                 
 
Enguany 2010  la Marxa de BTT Territori Puigcerdà, es disputarà el proper  diumenge 3 d’octubre a Puigcerdà, serà la sisena  edició d’aquesta festa de la BTT, que s'està convertint en un referent  dels esports i activitats de muntanya..

La Territori Puigcerdà. La Cerdanya és una marxa de BTT, no competitiva, organitzada per el Club Poliesportiu Puigcerdà , amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà, l’'Estació d'Esquí de La Molina i els Ajuntaments d’Alp i  Fontanals de Cerdanya.

El circuit de la marxa , mantindrà les novetats de l’any passat , entre elles la sortida (8.30 del matí)  i arribada a  la Plaça Santa Maria, en el propi centre històric de Puigcerdà i amb el càlid suport dels vilatans.
Per els més preparats hi ha un circuit llarg de  55 a  57 KM aproximadament , que descobreix els llocs on els bikers de La Cerdanya entrenen habitualment  enmig d’espectaculars paisatges de La Cerdanya  i un recorregut per els importants municipis turístics de  Puigcerdà , Fontanals de Cerdanya i Alp,  juntament amb la moderna Estació d’Esquí de La Molina i un excitant pas per el “Bike Park”, dels millors d’Europa.
Per els menys preparats hi  un circuit  més curt de 30 Km.


Horaris i recorreguts de sortida i arribada de la Marxa a Puigcerdà
Els organitzadors animem a tots els vilatans a facilitar els espais i  els pas dels  corredors en el seu itinerari de sortida i arribada  pels carrers de Puigcerdà i sobretot  a participar amb  el seu suport i caliu  a l'arribada per el carrer Major   (senyalitzat amb tanques i cinta per separar  els corredors i els peatons), fins a la Plaça Santa Maria

08.30  Sortida dels corredors de la Plaça Santa Maria
Itinerari de sortida : Carrer Major ,Plaça Santa Maria , plaça Barcelona, Av. Catalunya,rotonda n-152 , camí de Sant Marc, ...

A partir de les 10.00 aprox. i fins a les 14.00 hores
arribada de corredors pel carrer  Major i Plaça Santa Maria
Itinerari d’arribada: Camí de Sant Marc, rotonda n- 152, avinguda Catalunya,Baixada del Puigbó ,  Plaça Cabrinetty, Carrer Major i Plaça Santa Maria.

Activitats el dissabte 2 d’octubre

Com a novetats aquest any 2010  la Territori Puigcerdà incorpora més activitats  a partir del mateix dia abans , dissabte 2 d’octubre,  

La Territori Puigcerdà començarà amb una trobada de BTT d’escoles de Puigcerdà i la Cerdanya, i oberta  als infants de  6 a 14 anys ,organitzada per el Consell Esportiu de La Cerdanya, Club poliesportiu Puigcerdà  i amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà,
A les 9.00 del matí concentració , recollida de dorsal i últimes inscripcions a la Plaça del Call. A partir de les 10.00 desplaçament de tots els participants fins el circuit de Btt ubicat  en el nou parc i estany de Puigcerdà i a partir de 12.00-13.00 h  retorn i entrega de premis a la Plaça del Call.

Durant tot el dia  VILAGE A LA PLAÇA DEL CALL on i seran presents, patrocinadors,   botigues  i marques especialitzades en btt de Puigcerdà , què oferiran  un test de les últimes novetats  en bicicletes per la temporada 2011.
També per la tarda del dissabte i en el mateix vilage  recollida de dorsals, xip, borsa esportista  i oportunitat de poder fer les  darreres  inscripcions des de les 17.00 a les 20.00 hores.

Per més informació  i inscripcions ho podeu fer des de  :
Presencialment : en el Complexa Esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà
Per internet:  informació ,inscripció i pagament a www.puigcerda.cat/esports
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada