dilluns, 4 d’abril del 2011

Excel.lents resultats dels corredors ceretans als campionats d´Espanya d´Esquí de fons 2011

Es varen dur a terme els dies 25 a 27 de març d’enguany a l’estació aragonesa de Candanchú.

Els corredors dels clubs ceretans  Club Esquí Bellver (BELLVER) i Club Esquí Puigcerdà (PEC) varen aconseguir varia podis en aquests Campionats.

El divendres dia 25 es varen fer les proves en estil lliure i hem de destacar la medalla d’or de Gral Sellés (BELLVER) en 2,5 km categoria Infantils 1, la  medalla d’argent d’Olga Grau (PEC) en 5 km categoria Infantils 2  i la medalla d’argent de Bernat Galceran (PEC) en 5 km categoria Cadet, a solament 1 segon de la primera posició.
En categoria Màster i sobre 5 km, Piluca Gasch (BELLVER) va aconseguir la medalla d’or, i en 10 km, Jaume Forcada (PEC) aconseguia també la demalla d’or i Carles Gamisans (PEC) la d’argent.

El dissabte dia 26 es varen fer les proves en estil clàssic i altra vegada Gral Sellés (BELLVER) es va endur la medalla d’or en 2,5 km categoria Infantils 1.  Pepa Garcia (PEC) va guanyar la  medalla d’argent en 5 km categoria Infantils 2, també a 1 segon de la primera posició.
En  7,5 km categoria Cadet, en Bernat Galceran (PEC) va guanyar altra vegada la medalla d’argent.
En categoria Màster i sobre 10 km, Piluca Gasch (BELLVER) tornava a aconseguir la medalla d’or, el mateix que Jaume Forcada (PEC) en 15 km.

Diumenge dia 27 fou el torn dels relleus. Els nostres corredors formaven equip amb altres corredors de la resta de clubs catalans.
Destaquem la medalla d’argent de l’equip de Gral Sellés (BELLVER) en categoria Infantil i la medalla d’or aconseguida per l’equip d’en Bernat Galceran (PEC) en categoria Cadet.

Destaquem la feina de tecnificació que s’està fent en aquest clubs ceretans, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, que any rera any va donant els seus fruits.