dijous, 14 de juny del 2012

INFORMACIÓ DE LA MARXA DE LES 3 NACIONS




inscripcions tancades
participants inscrits: 759
RECORDEM QUE DES DEL DIMECRES NO ES PODEN FER INSCRIPCIONS, CAP DIA, NI DISSABTE NI EL DIA DE LA CURSA
Recollida de dorsals:
Dissabte per la tarda de les 17.00 h a les 20.00 h Diumenge: a partir de les 7.00 h  fins un quart d'hora abans de la sortida.
Climatologia:
Us recordem que a la Cerdanya i sobre tot Port d'Envalira i Puymorens el temps és molt canviant i que cal anar sempre prepara't per situacions canviants de sol, pluja, vent i fred , ara fa 2 anys va nevar el dia de la Marxa.
Seguretat:
Recordeu que la 3 nacions és una marxa cicloturista amb el trànsit obert i que cal respectar les normes de circulació.També per el fet de passar per 3 estats cal portar entre la documentació el DNI.

La Marxa cicloturista de les 3 Nacions reunirà 700 ciclistes a Puigcerdà el proper diumenge 17 de juny.



Aquesta serà la 33a edició de la marxa què tindrà una de les millors participacions de la seva història.

"La Ruta Pirinenca de les Tres Nacions", amb la seva 33a edició. és una de les marxes cicloturistes més antigues d'Espanya, la única, que creua tres fronteres i que puja el port asfaltat més alt dels Pirineus, el port d´Envalira de 2407 m, tot això dóna a la Marxa de les 3 Nacions una personalitat única i unes característiques especials que augmenten el seu interès i l’esforç organitzatiu de la secció de ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà.

A partir de les 7.00 hores del matí, en el lloc de sortida a la plaça Santa Maria , recollida de dorsals i primer avituallament amb xocolata i coca per ciclistes i acompanyants. Prèviament el dissabte també es poden recollir els dorsals amb més tranquil·litat des de les 17.00 h fins a les 20.00 h.
A les 8.00 hores i desprès del control de sortides, sortida de Puigcerdà, capital de la comarca de la Cerdanya a 1200 m d'altura per creuar l'àmplia vall de La Cerdanya seguint el curs del riu Segre i desprès de creuar dos túnels, arriba a la Seu d´Urgell (700 mts), tot plegat un suau descens de 50 km per a després endinsar-nos al pas fronterer i entrar en terres andorranes.

Una vegada a Andorra la Vella, avituallament sòlid i líquid, per preparar la pujada al port d´Envalira (2407 m) amb un recorregut d'una longitud de 28 km. Si no plou, granissa o bufa el vent de cara, és agradable parar en els diferents avituallaments que es troben al port, on s'agraeixen les begudes i els "clàssics talls de meló".
Coronat el port d’Envalira es comença un descens de 13 km fins arribar a la duana francesa situada prop de la població fronterera del Pas de la Casa.

El recorregut per França afronta la última dificultat amb la pujada al Col de Puymorens (1915 m), en el Km 112 i quedaran 28 Km de descens fins a Bourg Madame, amb l'arribada de Puigcerdà a la vista, s'inicien des de la duana els dos últims km. de pujada a la Vila de Puigcerdà, completant el total del recorregut de140 km.

Tots aquells que en passades edicions ja hi han participat, coneixen i han pogut disfrutar dels encants dela marxa. Qui encara no la coneix tindrà l'oportunitat de passar una gran jornada ciclista i gaudir d'uns paisatges i d'un ambient molt difícil de reunir en altres marxes per les especials característiques del recorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada