dimarts, 5 d’octubre del 2010

6A Marxa de BTT Territori Puigcerdà-La Cerdanya


La 6a edició de la Marxa de Btt “Territori Puigcerdà.La Cerdanya”, s'ha disputat el, 3 d'octubre de 2010  a Puigcerdà, amb un bon nivell de participació  i mantenint-se  com un referent  consolidat i de futur dels events i activitats dels esports  de muntanya a La Cerdanya.

Any darrera any la marxa de btt permet a tots els participants de diferents nivells  descobrir  els espectaculars paisatges de La Cerdanya amb un recorregut per els importants municipis turístics de  Puigcerdà , Fontanals de Cerdanya i Alp,  juntament amb la moderna Estació d'Esquí de La Molina i un excitant pas per el “Bike Park”, dels millors d'Europa.

Els  210 participants d’aquesta edició han pogut gaudir d'un circuit  de 55 KM, , descobrint els  llocs on esportistes  destacats  de La Cerdanya utilitzen com a lloc habitual de preparació i entrenament : José A. Hermida, campió del món, medallista olímpic, europeu i mundial, bikers reconeguts  del nostre territori com Martí Gispert, Palomares i Eloi Gispert  i també d’altres esportistes de renom mundial en esports de muntanya, del motor, triatletes...,
Per els menys preparats  un circuit  més curt de 30 Km ha servit per  iniciar-se i gaudir d’aquest esport i de la muntanya .

La sortida i arribada des de la Plaça Santa Maria i el carrer major, en el propi centre històric de Puigcerdà,ha permès als esportistes participants rebre  el  càlid suport dels vilatans que han omplert el centre de la Vila.

Dins dels actes programats  s'ha fet el repartiment de premis a la Plaça Santa Maria   als esportistes millor classificats. amb la presència de  la Sra. Anna Pruna , Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya , l’Alcalde de Puigcerdà, Sr. Joan Planella, el Regidor d’Esports de Puigcerdà ,Sr. Daniel Hilario,  i el President del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan Barnola  entitat organitzadora de la marxa




Com a novetats 2010 , han estat la potenciació de la TERRITORI PUIGCERDÀ ,  com un event, amb activitats de BTt al llarg de  tot  el cap de setmana  amb una trobada d’escolars i el vilage de la marxa.


La Territori Puigcerdà ha començat, el dissabte  amb una trobada de BTT de les escoles de Puigcerdà i la Cerdanya, i oberta  als infants de  6 a 14 anys , organitzada per el Consell Esportiu de La Cerdanya, el Club poliesportiu Puigcerdà  i amb el suport de de la Secretaria General de l’Esport, el Consell Comarcal de La Cerdanya i de l’Ajuntament de Puigcerdà,
Els participants, 70 escolars, s’han concentrat en el vilage a la Plaça del Call , amb una passejada  fins el nou parc-estany de Puigcerdà on han fet una competició de Btt , acabada la prova han retornat al vilage on s’ha fet l’entrega de premis.

Durant tot el dia  VILAGE A LA PLAÇA DEL CALL hi han estat presents, patrocinadors,   botigues  i marques especialitzades en btt de Puigcerdà , què han ofert un test de les últimes novetats  en bicicletes per la temporada 2011. i per  la tarda   recollida de dorsals, xip, borsa esportista  i oportunitat de poder fer les  darreres  inscripcions dels participants de la marxa.

La Marxa ha estat organitzada per el Club Poliesportiu Puigcerdà ,  i destacable tot  l’equip d’organitzatiu amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà, l'Estació d'Esquí de La Molina, els Ajuntaments d'Alp, Fontanals de Cerdanya,Federació Catalana de Ciclisme. juntament amb entitats, clubs, institucions i molts voluntaris  que amb la seva dedicació  i  6 anys d’experiència estan promocionant  i homenatjant els esports i esportistes de la BTT i  de muntanya, en el  Territori de Puigcerdà i la Cerdanya.
De cara al  2011, l’equip d’organitzatiu , està preparant amb il·lusió i novetats  la propera  edició de la MARXA DE BTT TERRITORI PUIGCERDÀ LA CERDANYA ,


CLASSIFICACIONS DE LA 6A MARXA DE BTT TERRITORI PUIGCERDÀ. LA CERDANYA

Marxa Curta 30 KM Homes
1 386 ÀLEX PONS DOSTA MAY LUENGO 01:38:24.00
2 390 DIDAC CERCÓS RAICHS 01:41:21.00
3 365 FERRAN CORDERO BARNADAS 01:46:36.00

Marxa Curta 30 KM Dames
1 408 SUSANA DIEZ LLOVET 02:00:33.00
2 388 MARYSE RIU POLIESPORTIU PUIGCERDÀ 02:17:22.55
3 413 NÚRIA TORNERO PEREZ MAY LUENGO ESQUI CLUB 02:18:32.40

Marxa  Llarga 55 KM Homes
1 063 JOSEP ANTON MOYA ARJANT CC.FARNERS 10,41 02:52:59.00
2 094 PERE SANCHEZ 10,27 02:55:13.75
3 054 DAVID VILOSA KOMPF CLUB CICLISTA DARÓ 10,00 03:00:03.65

Marxa  Llarga 55 KM Dames
1 186 AGNÈS FONT MUNILL 04:13:19.30
2 187 MONICA BATALLA LOZANO 04:24:46.20




CLASSIFICACIONS TROBADA ESCOLAR BTT. DISSABTE 2 OCTUBRE


BENJAMINS MASCULÍ




1
OLIVA ORIOL



ALFONS I
2
BARNOLA  BOCES ÀLEX



ESCOLA VEDRUNA
3
MAURELL VALERO MARC



ESCOLA VEDRUNA







BENJAMINS FEMENÍ




1
VENDRELL CASALS JUDITH



ZER CERDANYA
2
GEORGINA MORA



BARCELONA
3
MARTINA ALBOQUERS



BAC DE CERDANYA







ALEVINS MASCULÍ




1
MARTÍNEZ PÉREZ SERGI



ESCOLA VEDRUNA
2
JOAN CERDÀ



BOURG-MADAME
3
BLANCH  CARBONELL ALEIX



ESCOLA VEDRUNA







ALEVINS FEMENÍ




1
DIANA  ALBOLQUERS



BAC DE CERDANYA
2
CURTO  SIURANETA MARIA



ESCOLA VEDRUNA
3
SERRA BLANCO, TÀNIA



ZER CERDANYA







INFANTIL MASCULÍ




1
ANTOINE BLANCH



BOURG-MADAME
2
CRISTÒFOL  CATALÀ ALBERT



ESCOLA VEDRUNA
3
OLIVA RUIZ ISAAC



ESCOLA VEDRUNA







INFANTIL FEMENÍ




1
GALA MORA ABELAIRA



BARCELONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada