dijous, 8 de març de 2012

Santiago Niño Becerra analitza la crisi a fons a Puigcerdà

Les conferències de l’AUCer

 

Santiago Niño Becerra analitza la crisi a fons a Puigcerdà

L’AUCer porta al Museu Cerdà el catedràtic d’Estructura Econòmica de la URL

La conferència serà aquest divendres a les 20:15

El Cicle de Conferències de l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) porta a Puigcerdà un convidat de pes: Santiago Niño- Becerra. El catedràtic d’Estructura Econòmica de l’Institut Químic de Sarrià (IQS, Universitat Ramon Llull) explicarà la seva visió sobre el passat, el present i el futur de l’economia a la xerrada titulada La crisis de los años diez. L’acte serà aquest divendres 9 de març, a partir d’1/4 de 9 del vespre, al Museu Cerdà.

El ressò de la figura de Santiago Niño-Becerra ha crescut per la sorprenent precisió amb què va predir la irrupció de l’actual crisi econòmica, tot contradint l’opinió generalitzada durant la dècada passada. Al llibre El crash del 2010, publicat l’any 2009, ja va avançar el risc d’una llarga recessió que, tot i remetre a partir del 2015, es podria allargar fins al 2020. També va avançar la possibilitat d’unes taxes d’atur superiors al 20%, que atribueix a la reducció de la força de treball demandada per l’economia productiva. L’any passat va donar continuïtat a aquesta anàlisi amb la publicació de Más allà del crash (Ed.Los Libros del Lince).

Niño-Becerra (Barcelona, 1951) va estudiar a la UB i el 1980 va publicar la seva tesi doctoral sobre  les unitats econòmiques de producció a la siderúrgia, sector productiu al qual va estar vinculat fins al 1992. Des del 1994 és professor de la Facultat d’Economia de l’IQS. També publica de manera periòdica articles d’anàlisi i participa en espais de ràdio i televisió.

 

 

 

AUCer-Comunicació

campus@aucer.org

www.aucer.org    www.puigcerda.cat   

 

Facebook: http://www.facebook.com/aucercerdanya

Twitter: @aucercerdanya

Cap comentari:

Publica un comentari