dimecres, 16 de març del 2011

Escola Vedruna de Puigcerdà. Futsal Copa Cerdanya 2011

Escola Vedruna de Puigcerdà.

Des de fa 4 cursos l’Escola Vedruna va decidir incorporar-se al Pla Català d’Esport a l’Escola, que promou la Generalitat de Catalunya. Durant aquests cursos hem intentat promoure l’esport escolar dins del nostre centre de forma clara i decidida. Com a resultat va sorgir l’Associació Esportiva de l’Escola Vedruna de Puigcerdà  i  un dels primers reptes ha estat la creació d’equips de futbol sala de totes les categories, tant masculines com femenines, participant durant els dos darrers anys en les lligues escolars del Bages i del Berguedà i, enguany, gràcies a la voluntat d’altres escoles de la comarca, també en la Lliga de Futbol Sala de la Cerdanya.

Ara volem intentar un nou repte, hem pensat en organitzar un torneig de futbol sala base, creat perquè hi puguin participar tot tipus d’equips: clubs, escoles, instituts,... i amb les categories que van des dels prebenjamins fins als cadets, obert tant a nois com a noies. Serà un torneig per a tothom, fomentarem la convivència entre joves esportistes de diferents punts geogràfics i buscarem la formació humana i esportiva dels/les nostres joves.

També aprofitem l’ocasió per donar les gràcies a les nombroses empreses i entitats que s’han ofert a ajudar-nos, sense elles el torneig no seria possible.

Esperem que la nostra idea us agradi i us animem a participar-hi.

Àngel Maurell

Escola Vedruna de Puigcerdà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada