dimarts, 22 de març del 2011

PROJECTE DE VOLUNTARIAT INTERGENERACIONAL D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL


Per tal de treure ple rendiment al Punt Tic, un espai amb 10 ordinadors i connexió a Internet gratuïta situat al Local Jove de Puigcerdà. A més dels diferents tallers que s’estan  duent a terme amb joves, durant aquest  mes de març s’està realitzant un curs d’alfabetització digital per Jubilats, després haver vist la gran quantitat de interessats en participar en tallers per aprendre a utilitzar els ordinadors i Internet.

Des de l’àrea de Joventut feia temps que volíem iniciar algun projecte de voluntariat intergeneracional i ara hem tingut l’ oportunitat per poder engegar un projecte per posar en contacte joves i persones grans per tal de potenciar la comunicació entre generacions, compartir experiències i promoure la cohesió social entre diferents col·lectius de la vila. Amb aquest projecte es tracta de  fomentar el respecte, apropar les noves tecnologies a la gent gran i promoure el voluntariat entre la gent jove.

Durant les sessions els alumnes de la UEC (Unió d’Escolarització Compartida)  guien a les persones grans en l’aprenentatge i l’ús dels processadors de textos, a crear un correu electrònic o a buscar informació per Internet.

La durada d’aquest curs serà  d’un mes.
Dia: Dilluns
Horari: d’11 a 12h.








Espai on desenvolupar el projecte:
Punt Tic del Local Social Jove (Àrea de joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà)
Pl. Regne de Mallorca s/n .
17520
Puigcerdà
Tlf: 972882121
Persones de contacte:
Núria Montoro i Elisabeth Villanueva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada